Meny

+47 915 86 964 / +47 413 53 726

+47 915 86 964 / +47 413 53 726

cmmobility@icloud.com

Dokument

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Oppdatert: 28.09.2023

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for Hotshoresauna.no (heretter omtalt som «vi», «oss» eller «vår») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen, og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Vi er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen og de virkemidlene vi benytter.


2. Definisjoner

- Personopplysninger: Informasjon om en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

- Behandling: Hvilken som helst operasjon eller sett av operasjoner som utføres på personlige data eller på sett med personlige data.

- Datafelt: En fysisk person hvis personopplysninger behandles.

- Barn: En naturlig person under 16 år.


3. Databeskyttelsesprinsipper

Vi forplikter oss til å følge følgende databeskyttelsesprinsipper:

- Lovlig, rettferdig, og gjennomsiktig behandling: Våre behandlingsaktiviteter har lovlig begrunnelse. Vi vurderer alltid dine rettigheter før behandlingen av personopplysninger.

- Begrenset til formålet: Våre behandlingsaktiviteter passer til formålet med hvilke personopplysninger ble samlet.

- Minimale data: Vi samler og behandler kun den informasjonen som er nødvendig for det tiltenkte formålet.

- Tidsbegrensning: Vi lagrer ikke dine personopplysninger lenger enn nødvendig.


4. Hvilke personopplysninger samler vi inn?

- Opplysninger du selv gir til oss: Dette inkluderer navn, e-postadresse, telefonnummer, og eventuelle andre opplysninger du gir oss gjennom skjemaer eller direkte kommunikasjon.

- Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre: Dette inkluderer informasjon om din enhet, din internett-tilkobling og din bruk av våre tjenester.

- Opplysninger fra tredjeparter: Vi kan motta opplysninger om deg fra andre kilder, inkludert våre partnere og offentlig tilgjengelige kilder.


5. Hvordan bruker vi opplysningene?

- For å levere og forbedre tjenestene våre: Dette inkluderer å tilpasse brukeropplevelsen og svare på dine henvendelser.

- For markedsføring og kommunikasjon: Dette inkluderer å sende deg nyhetsbrev, tilbud, og annen informasjon du har samtykket til å motta.

- For å forhindre misbruk og opprettholde sikkerhet: Dette inkluderer tiltak for å beskytte våre tjenester og brukere mot ulovlig aktivitet.


6. Deling av opplysninger

Vi deler personopplysninger med tredjeparter i følgende tilfeller:

- Tjenesteleverandører: Dette inkluderer Google Analytics for analyse, Stripe, Vipps og Klarna for betalingstjenester, og andre tjenesteleverandører som vi bruker for å drifte våre tjenester.

- Juridiske grunner: Dette inkluderer deling i forbindelse med rettslige krav, rettssaker, revisjoner og etterforskninger.


7. Sikkerhet

Vi bruker teknologiske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang og bruk. Dette inkluderer bruk av sikre protokoller som HTTPS og regelmessig overvåking av våre systemer for potensielle sårbarheter og angrep.


8. Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i, retting eller sletting av personopplysninger vi har lagret om deg. Du har også rett til å klage til Datatilsynet i Norge hvis du mener at vår behandlinger ikke er i tråd med denne erklæringen eller lovens krav. Andre rettigheter inkluderer:


- Rett til dataportabilitet: Du har rett til å skaffe dine personopplysninger i maskinlesbart format eller, om mulig, som en direkte overføring fra en prosessor til en annen.

- Rett til å trekke tilbake samtykke: Du har rett til å trekke tilbake et gitt samtykke til behandling av dine personopplysninger.

- Rett til å protestere mot behandling: Du har rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger, for eksempel ved direkte markedsføring.


9. Tredjepartsprogrammer og partnere

Vi benytter følgende tredjepartsprogrammer og partnere i vår drift:


- Google Analytics og Google Adwords: For analyse og markedsføring.

- Stripe, Klarna og Vipps: For betalingstjenester.

- Microsoft 365 og Google Workspace: For skytjenester.

- YouTube: For innebygde videoer.

- Facebook, TikTok, Instagram, Linkedin, SnapChat: For annonsering på sosiale medier.

- Nettsidetjeneste.no: Server og driftspartner.

- Bookingtjeneste.no: Bookingsystem.


10. Klager og kontaktinformasjon

For spørsmål om vår personvernerklæring eller bruk av personopplysninger, kontakt:


- E-post: cmmobility@icloud.com

- Adresse: Borregaten 2 B, 3117 Tønsberg


Klager kan sendes direkte til vår e-postkontakt nevnt ovenfor eller til Datatilsynet i Norge.


11. Databeskyttelsesansvarlig (DPO)

- Navn: Mathilde A. Halvorsen

- E-post: cmmobility@icloud.com


12. Språk

Denne personvernerklæringen er primært på norsk, men kan også inneholde deler på engelsk.


13. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.


14. Tilsynsmyndighet

- Nettside: Datatilsynet

- E-post: postkasse@datatilsynet.no

- Telefon: +47 22 39 69 00


15. Barns personvern

Vår nettside er primært ment for voksne. Vi samler ikke bevisst inn informasjon fra barn under 16 år. Hvis du er under 16 år, må du ha foreldres eller verges samtykke for å bruke våre tjenester.


16. Informasjonskapsler

Vi har en egen cookieerklæring som du kan lese her.

"Flytende ro og velvære ved vannkanten"

RESERVER DIN PLASS HER OG NÅ

Book enkelt via vår bookingtjeneste, klikk her.

Bankløkka båthavn:

Bromsveien 31, 3183 Horten

Send dine spørsmål til cmmobility@icloud.com

Meny

Book nå

Følg oss på sosiale medier

Hotshore Sauna

© All Copyrights 2023 by Hotshore Sauna

Vi bruker informasjonskapsler for å gi oss en bedre forståelse av hvordan nettstedet brukes. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til denne cookieerklæring. Klikk her for å lære mer.